Nu är den här!
Nu är den äntligen här! Efter många timmars funderande hit och dit så finns en ny IMBANEZZ maträtt! JAPP! ni hörde rätt! Hittils har världen skådat imbanezzburgaren och imbanezzpizzan. Men nu finns det en ny spännande maträtt i den alltmer växande imbanezz familjen.
IMBANEZZPASTAN!
Jag har precis ätit upp den och den får 5av5 tabascoflaskor!
Hur gör man då?
Du behöver:
Spaghetti.
Pastasås med chilismak
Sambal oelek
Stekmargarin
Bacon
Vitlökspulver
Cayennepeppar
Tabasco
Svartpeppar
Chiliflingor
Paprikapulver
Vitpeppar
Salt
Gör såhär:
Skär bacon i lagom stora bitar.
Stek dem.
Blanda ALLA kryddor i bacon stekningen så att dem blir alldeles röda. Viktigt att verkligen krydda i detta stadie redan så baconen får suga in all smak verkligen.
Låt steka en stund.
Koka pasta
Häll på tomatsåsen på baconen.
Ha i en omgång till av ALLA kryddor. Vet ej hur mycket man ska ha men det ska vara så mycket att man funderar på om det kommer gå att äta.
Ta en skopa vatten från det kokande pastavattnet och häll i den kokande tomatsåsen.
Låt tomatsåsen puttra på ettan tills pastan är klar. eller så börjar du koka pastan tidigare så dem är klar samtidigt>_<
Ta inte så mycket pastasås utan den ska mest "fukta" spaghettin.
Drick nåt syrligt till annars blire brutaaaaalt starkt.
YES!
IMBANEZZPASTAN!
Jag har precis ätit upp den och den får 5av5 tabascoflaskor!
Hur gör man då?
Du behöver:
Spaghetti.
Pastasås med chilismak
Sambal oelek
Stekmargarin
Bacon
Vitlökspulver
Cayennepeppar
Tabasco
Svartpeppar
Chiliflingor
Paprikapulver
Vitpeppar
Salt
Gör såhär:
Skär bacon i lagom stora bitar.
Stek dem.
Blanda ALLA kryddor i bacon stekningen så att dem blir alldeles röda. Viktigt att verkligen krydda i detta stadie redan så baconen får suga in all smak verkligen.
Låt steka en stund.
Koka pasta
Häll på tomatsåsen på baconen.
Ha i en omgång till av ALLA kryddor. Vet ej hur mycket man ska ha men det ska vara så mycket att man funderar på om det kommer gå att äta.
Ta en skopa vatten från det kokande pastavattnet och häll i den kokande tomatsåsen.
Låt tomatsåsen puttra på ettan tills pastan är klar. eller så börjar du koka pastan tidigare så dem är klar samtidigt>_<
Ta inte så mycket pastasås utan den ska mest "fukta" spaghettin.
Drick nåt syrligt till annars blire brutaaaaalt starkt.
YES!
Kommentarer
Postat av: Ape
oooooh, jag vill testa. fast jag tror de bara är du som överlever den där rätten:p
Postat av: j
jag klarar inte ens en mild imbanezzzzz burgare!
Trackback