TEMPO IS DAH SHIT

Hej mina vänner, läste just ett sånt jävla roligt inlägg på krippe and tah sippe bloggz..

Jag fick en briljant affärsidé.

Tempo som vi känner till det idag. Säljer alldagliga varor så som socker, kaffe och smör

Graffiti Tempo som säljer skissblock, sprayfärg och överdimensionerade pennor.

Knark Tempo som säljer magiska svampar och cannabis

Tempo för tjockisar. Tempo som säljer hamburgare och stekflott till tjockisar.

Tempo som fanns på den första människan Lucy's tid. Då som grottmålning utanför måsberget.




Sist men inte minst, det tempo som som skapade idén till hela detta inlägg. POWER TEMPO! För den moderna och aktiva människan som inte har tid att göra nånting utan måste göra allt direkt. Helst nyss.. Träningskläder på i denna butik. MP3:n på on. Alltid den kalorijagande människan som bytt ut coca cola mot cola ZERO och pizzan mot salladen. Den Moderna Aktiva Människan. Kan vara allt från hockeypojkar till societetstjejer i den högre skalan.


FRIDAY.


VAR
DET
BÅDE
SAGT
OCH
GJORT
.

KÄNNS
BRA
.

TRODDE
INTE
JAG
SKULLE
VÅGA
.

Det är som att det är en annan tid, en tid som varade för mycket längesen. flera hundra år sedan eller rentav tusen år sedan.. Jag vet inte varför jag skrev det där. Precis lika lite som jag vet vad som väntar runt nästa hörn i denna eviga labyrint som hela tiden innehåller samma saker.. PLZ bring some fresh into this shit.

KVÄLLENS GIVNA: garlic dippen!



TAKE ME BACK TO ID&T's SENSATION BLACK

TORSDAG!

detta kan jämföras med eufori.. :)

Även den lättaste maträtten..

TJA!

Idag vart en soft dag igen.. Sitter och lyssnar på Black in times live set från senation 2008.. helt sjukt bra :D
Jag tänkte att jag ska laga nåt simpelt idag så jag plockade fram potatismos och en konservburk dillkött.. Inte speciellt avancerat så jag var ganska glad att maten skulle gå snabbt.. ACK så jag bedrog mig :P
När jag skulle öppna konsverburken med öppnaren sprack plasten som "håller emot burken" typ..
Jag fick mat i mig men jag fick använda en ytterst suspekt metod för att få upp burken..











Ny vecka

Fast jag vet inte vilket nummer den har.. Den började rätt soft iaf.. fast jobbar 8-17 dennanu. segt attt sluta fem. Var och skejtade direkt efter jobbet och lyckades slama halvhårt på en fs 5-0 har ont i sidan nu.. men dääää vaaahh kuuuul. städat lite här hemma idag oxå. "gjort klart för att dammsuga nån dag" >_<
I <3 U


VILL TILLBAKA! ses igen 2009



Kärlek.

Jag sträcker ut min hand åt dig.
Ta den och du vet att du kommer få öm kärlek för resten av ditt liv.
Jag kan inte leva utan dig.
Du är min andra halva.
Mina andetag.
Ta min hand..

Jag älskar dig.



JEWLAFAFTOWN

Imorse när jag vaknade var hela min käft som ett sandpapper och min näsa så igenkorkad av snor att jag aldrog vart med om maken. Funderar en stund om gårdagen var värd och kom fram till att det var den fan, samma ögonblick jag tänker den tanken kommer det.. DET  stora feta niktotinsuget.. Försöker ta mig upp ur sängen och lyckas för efter tredje fjärde försöket. Jag mår inte bra just vid detta tillfälle. Stapplar omkring i lägenheten naken till min egen förvåning, fattar inte varför jag va naken. Letar på morgonrocken och fortsätter mitt letande efter nån form av nikotin. Hittar en dosa Ettan och öppnar locket. TOMT! Fan nu började jag även bli hungrig.. Segt. Inget nikotin heller. Öpnnar balkongen och hittar en halvrökt ciggaret.. Ställer mig på balkongen och fipplar fram en tändare och tänder ciggen. Men fy satan vad kallt det va ute.. Tar med mig ciggen och röker den inne(!).. Känner hur min kropp och hjärna börjar lugna ner sig allt eftersom nikotinet börjar göra sitt intåg i mig.. Fortfarande hungerkänslan kvar. Nästa uppdrag är att försöka hitta mat.. Går till skafferiet och öppnar.. Ser en burk köttsoppa som jag blir extremt sugen på. Kokar den och äter upp skiten som om jag inte sett mat på flera veckor.. Hungerkänslan över. Väl genomfört uppdrag. Mitt nästa bekymmer kommer ganska snart efter hungern gått över.. Huvudvärken! Lägger mig i sängen i tron att om jag vilar en stund kanske det går över.. Men ack så jag bedrog mig.. Denna huvudvärk kräver åtgärd och det snabbt. Tar mig upp ur sägen och nästan kryper in i köket och får tag på treo röret. Spolar vatten iskallt och sen väntar jag. Fattar glaset med min högra hand och höjer det mot munnen. Precis när jag ska börja dricka så kommer jag på att detta är äckligt så jag ställer ner glaset igen och tar ett djupt andetag och blundar. Sen höjer jag glaset mot min mun igen och sveper skiten. Springer rakt in till badrummet och får tag på en Ipren. Går ut till köket igen och blandar iordning ett glas C-vitamin och sveper även det tillsamans med en Ipren.. Går sakta mot datorn och funderar på om det är värt att leva på detta viset.. kommer inte fram till något vettigt..
Nu har det gått så pass lång tid att jag börjar bli sugen på mer nikotin.. Nu vet jag att det inte finns. Som av en slump så skriver en polare på msn och erbjder mig 50 sek för att skjutsa hem han. Jag skriver med stora bokstäver: GE MIG EN DOSA SNUS SÅ FÅR DU SKJUTS DIREKT! Han nappade direkt och jag slänger på mig gårdagens kläder och rusar ut till bilen och hämtar upp han och skjutsar han till destinationen.. Och jag fick min snus.. Kommer hem och sjunker ner i datorfåtöljen med en snus under läppen..
Jag älskar livet!

Fy fan vad jag lägntar till julafton.

Food!

Idag vart det pizza bara, undrar om det var svamp på pizzajäveln? TT? Imorgon är det ny dag och ny maträtt, u cant wait iknow it.




:)

Sov över i morse, inte helt smart.. Just käkat potatisbullar med lingonsylt och bacon.. Idag blir det inte mycket avancerat känns det som just nu.. kanske duscha lite senare.. det är väl det enda som står på agendan atm ... kul liv.

Jobbet

Jävligt kul dag på jobbet idag.
Imorse var grinden öppen oxå, alltså vid mig när jag cyklar genom en tunnel så äre en grind. Varje gång den är öppen får jag för mig att det kommer bli en bra dag.. Får se hur den är imorgon?! XD

Idag vart det imbanezz! Extra stark med extra fefferoni och en stor stark mjölk :] omg


Första dagen

Första dagen på jobbet efter 3 veckor semester.. Ska bli skönt att komma in i vanliga rutiner igen :)
Nu blir det kvantum och handla lite ..

Love ya all


Dont test that stereo!

Dont test that stereo!
Har tappat udden för bloggskrivande, känns lite schizo att skriva för mig själv. Detta inlägg kan liknas med föregående. Mycket har hänt sen sist. Nu har jag ingen större koll på när jag skrev det andra heller men ni som känner mig har ju vart med på allt som hänt så jag slipper försöka erinra mig om allt som varit.. :) Linköping är dock värt att nämnas. Det var kul :D

ses där ute nånstans


RSS 2.0