Längesen

Längesen man uppdaterade detta.. Mycket har hänt på sistone. Jag har köpt ny bil, jag har skejtat som aldrig förr, Jag har möblerat om. och jaaa, en massa annat skit oxå. Inget har gått gått förbi mig onoterat dock.. Just nu är jag på gott humör lite halvrisig från igår.. Men vad gör man inte..
Semester nu och vädret är skönt. Idag blir det inte mycket avancerat utan mest chill. Tänkte försöka mekka i en ny stol i bilen iaf.. Kanske blir bra. Kan bli JÄVLIGT bra..
Jag har skaffat en ny tjej. Hon har fyra hjul och är svart.. Jag är kär!
Undrar om man ska dammsuga nån dag. vore jävligt najs..

Korvgrillning i skateplazan.. Tur att man inte har nån ful min.. :P

Bil

Bilen är såld.. Ny är på gång :] Lägntar sjukt mycket..
Idag då? Regn regn regn. stack till kvantum handlade lite, cykla hem och snodde ihop en köttfärssås som vart hyffsad. Sen fick jag tråkigt. Gick till time köpte pepsi och en påse gott och blandat och en tidning.. blir väl sitta hemma antar jag.. ajaj..
Imorse och igårkväll var mysig! ;]

fan vad mätt jag är btw..
brutal fest i varenda lägenhet runt mig. segt att sova inatt.. :/

CYA!

Måndag

Då var det måndag igen. Peppen som jag hade på jobbet i fredags var som bortblåst och jag kan inte fatta vart den tog vägen.. Jag antar att den försvinner samtidigt som vädret blir sämre..
Idag har man inte gjort mycket. Kom hem och laga lite mat sen suttit vid datan. Var upp till becca och lånade kameran en sävng och tog lite pix på bilen :]
Inte den mest avancerade dagen direkt men man måste han sånna dagar oxå.. Imorgon vet jag inte vad man ska göra..

Snart semester oxå :D haha. Nu när det känns som hösten är på G. Men jag kan säga att den kom lägligt och att den kommer bestå av mycket skate [om vädret inte kukar ur] Plazat öppnar ju 10:e aug och sen bär det av till lkpg den 28 :] SKATEBOARD <3
Kanske även får bort mina tankar en stund.. Vill fan inte det ändå..

Nu ska jag lägga in den största snus jag nånsin tagit sen ska jag käka fefferoni och glutta på televisionen eller kanske kasta mig in på b.net :]

cya1

The anthem

This is the anthem of ur existence.
ur soul will burn up.
ur day will come.
my life will shine on.
the fight is over.

dib? dib! dib^ dib?! dib-
yeeey:)


Sommarbord :D





Fredag

Idag är det fredag, ruggigt skönt. Det lutar åt en vit helg just nu. Men det vet man ju aldrig :) Hoppas bara den blir lika skön avslutning som förra! <3 Halvseg på jobbet idag.. Vill bara hem. Hem och vara med dig..

Fem saker som inte får hända före nyår:
Bli utan snö
Flytta
Bli blind
Få stryk
Skriva en sån här lista på nyårsafton med 10 saker som inte får hända före min födelsedag.


If u ask my walls how i feel u would break apart..

Love yah all!

RSS 2.0