Nyårsafton

Gott nytt år på er!
Hoppas det blir en bra dag/natt
 
Har noll fantasi just nu så...

en jävligt skön låt är detta iaf.. riktig smällkaramell. Alldeles alldeles underbar..

Music

Vad säger man? så jävla underbart. vid 3.00 börjar härligheterna.. :)

2008

År 2008 kan summeras som det sämsta tänkbara året nånsin.. ungefär. Hoppas 2009 kan bli lite bättre, utsikterna för det gör mig dock mörkrädd.


Usch vilken jävla dag på jobbet.. säkert suttit i telefon tre fjärdelar av hela dagen..
därför är det alltid lika roligt att komma hem och laga sjukt stark mat och läsa denna text på flaskan:

" For the adventurous pepper sauce lover, meet Tabasco Habanero Pepper Sauce, a new Jamaican style hot sauce brougt to you from Mcilhenny Co. As the world's hottest pepper the legendary habanero can bring tears to the eye, boasting a Scoville rating of 200,000+! It's great as marinade, in dipping sauces or for basting. You'll love it so much you might just cry. "



Cya.
<3









SKIT ! !

Det är så det känns, S K I T !

Jag orkar inte snart.. :[


Mama was queen of the mambo, papa was king kongo.




hehe

jovisst. wasteland och alla dess invårare i sin ära. det är dock detta jag lever för.

Kungörelse

Gott folk, kära läsare, osv osv
Föna håret, ta fram läderjackan och spänn på dig nitbältet. JaJag och micke gjorde wasteland idag. Det var som att resa i tiden. Jag minns när ove berättade för mig om killar i läder byxor och långt hår som älskade olika riff och trumsolon. Jag har aldrig upplevt det själv förens idag.. jag är mållös. Folk i min ålder hade spökat ut sig genom att trä på sig den tajtaste trikån och flammigaste leopard mönstret och inte sett en frisör på den senaste 15 åren.. hur som haver.. jag hade kul. många hade kul... en lyckad kväll helt enkelt..


länge leve wasteland

jag älskar dig! <3

Musik

..jaha,, då var det den 25 december år 2008.. vad säger man? hoppas alla kidz fått vad dem vela... jag vart iaf avundsjuk på en 4åring vad han fick i julklapp.. jag vela oxå ha en sån -.-

men men.. nu är det dags.. efter HÅRDA påtrycknignar i flera veckors tid så är det dags.. jag ska recensera lite musik.. jag börjar med en låt jag lyssnat på väligt LÄNGE och VÄLDIGT mycket.. alla ni som känner mig vet vilen låt det är och niu har hört den förut

början på låten är lite halvseg. kicken är inte allt för djup och det händer inte särskilt mycket egentligen. efter ca 30 sek kommer ett ljud in som låter typ såhär i bokstavs form , moaaaahh che che... jätte svårt att göra om ett ljud till ord men nåt sånt iaf.. sen snurrar det på.. sen låtyer det ungefär så här: ra ra ra ra ra "i am the one that controls the blade".
efetersom dettta är en recension på en låt så måste jag säga vad tycker om varje del jag tar upp.. och just det där när "han" säger det första gången så får jag rysningar.. DET ÄR SÅ JÄVLA BRA!
det som är spännande nu är att det kommer en "mellan akt" det är inge vidare kick och alla ljud går bara om vart annat.. lyssna när kicken kommer och tänk er folker på dansgilvet.. hmmm SICK!.. lyssna får du höra..
när kicken kommer igång så går den ett tag med mycket sköna ljud och man kan föreställa sig både det andra..

efter ett par "moves" så får lyssnaren höra följande: "i am the one that controls the blade" samtidigt som en kvinnoröst "sjuger" ahh ahhh aaaahhhhhh.. nåt sånt.. sen rabblar han upp nåt mer och sen kommer ett ljud...

u best go with the flow.
resictnance
sen kommer ljudet.
det är nu du ska trycka på låten och lyssna från start.
när detta ljud kommer då har alla människor sin egen uppfattning. jag min. och du har din. men alla vi som är överens om att denna låt är fantastikt räcker upp en hand..
jag har dansat till denna låt "på riktigt" 1gång och det var på summer cruisen (brennan spelade denna live) och jag var som ett barn på julafton.
HELT GALET
denna låt är faktiskt bättre än ni flesta som läser detta tror.. vet ni varför?



SKAFFA BÄTTRE LJUD ERA JÄVLA FUCKUPS




haha.

haha lol. fett segt att först skriva ett inlägg full och sen läsa det några dagar efter.. >_<
23:e dec. Idag törs jag gissa att det är den natten folk sover som sämst.. eller iaf alla dem små.. :]

och ÄNTLIGEN är det fler som har bekymmer, nämligen barnen.. dem ligger förmodligen vrider och vänder sig i sängen i ångest.. tänk OM dem inte får det dem vill ha.. kommer ens tomten? jag var ju faktiskt dum mot den där pojken på halv tio rasten för snart 9 veckor sen.. finns tomten? existerar han verkligen? tänk om inte kiosken är öppen där pappa ska köpa tidningen?
osv osv listan kan säkerligen göras längre på hur barn tänkder idag. just den 23 december..

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHA!!

MEN OEMGE

säger bara MEN O EM GEEEEEEE! orka aggra 2 stycken och bli dödad. dem där  mobsen har suber imba agg ratius och jag blir tokig. hrela min värld snurrar just nu. det är fett skönt..

hata AGGRO RATIUS!

godnatt pojkar/flcikor,,,,, min natt är fortfarande "ung"

love yaaaaaaaaaaaaaaaaah<3

Vad händer?

....inte mycket iallafall,, ska väl sova alldeles snart.
Inte så värst mycket som hänt sen jag skrev nåt sist heller antar jag.. vart lite med becca igår och sågs lite som hastigast idag är väl det ända anmärkningsvärda just nu.. skejtade lite idag och det var sweet.


nä nu blire lite irl /sleep

cya


BRYNÄS

Att bo på brynäs är soft tycker jag. Lagom nära till allt. Men en sak är ruggigt skev:
När man cyklar hem från jobbet så möts man av tre dofter.
Nummer ett: KAFFE. Doften börjar oftast i höjd med brandsationen och avtar fram mot dalapalatset. Dagar då vinden ligger åt ett annat håll så kan doften hålla i sig ända till järvägen vid stenebergskiosken där den genast byts ut mot doft nummer två, som för övrigt är:
GODIS: oftast "svampar" eller nåt sånt ungefär. Den doften brukar oftast börja vid järvägsövergången där vid steneberg och håller i sig ungefär fram till brynäsbackens start där den snabbt byts ut mot doft nummer tre:
PIZZA/KEBAB den är oftast intensivast av alla oxå, nästan lite som att gå in i en vägg. Hur länge den här doften håller i sig vet jag inte då jag viker av vid brynäs frukt ungefär och då känner jag den fortfarande..

Då till poängen, att när man cyklar hem och är sjuuuukt jävla hungrig så ska man behöva genomlida detta.. Det riktigt gör ont i magen av detta.. Inte så mycket att göra åt förutom att glädja sig åt att brynäs är en produktiv stadsdel..

tack.
love ya all

Fortsättning på lycka

Skrev ju ett inlägg igår om lycka. Så idag kom jag på att jag ska göra ett test på hur lycka kan se ut, så efter jobbet stack jag ner och köpte den mörkaste ölen, saltaste nötterna, saftigaste lövbiffen och starkaste ölkorven. Så jag ska göra lövbiff med persiljesmör och pommes. Och jag kan ju säga att det redan pirrar lite i magen^^
Måste säga att lyckan är ganska stor över detta lilla spektakel. Dock fattas det en stor del och det kan ju dem flesta lista ut vad det är snabbare än janne josefsson "hur menar du nu" "förklara dig"..


Lycka

Lycka är ett starkt laddat ord för mig. Lycka kan innebära massor med saker. Hitta 500 spänn på marken, äta sin favoritmat, vara jättefull osv osv. Det främsta med lycka är väl ändå kärlek. Lycklig kärlek måste ju vara det fan absolut bästa man kan uppleva. Det är så jävla mysigt.. Jag har fått uppleva det en gång. Uttala ordet tyst för sig själv några ggr och känn hur det smeker tungan så skönt: Lycklig kärlek Lycklig kärlek Lycklig kärlek Lycklig kärlek Lycklig kärlek, visstdå? :)

fan.

Idag var det en som sa till mig: "Ta vara på varje sekund som går. Ta vara på allt du har just nu. Vi lever så kort tid att du hinner inte gå och oroa dig och må dåligt egentligen, gör det bästa av det du har att tillgå just nu."

Visst, det kan väl vara sant men det är svårt i praktiken..

Nu ska jag städa hela lägenheten sen blir det mat.
ha det så länge! :)


Jaaadu..

Är jävligt trött idag, är jävligt trött överhuvud taget. trött på all jävla skit som gör att jag mår dåligt ibland även fast jag inte borde göra det. Idag blir det imbanezz, så det så. Det ska bli så jävla gott..
Skönast nu:
builder - my life is just a demo
francesco zeta - fairyland
utan musik skulle jag dö.
shit jag slutar inte ha dig på näthinnan..
brb pissa.


så..

jag ljuger om jag säger att jag inte hoppas.. förlåt men så är det faktiskt.. :/

Demo

I dont know where Iam, I loosing all control. I dont wanna live in this fake world. What i thougt was real is only a machine. My life is just a movie on your TV-screen, trying to escape but i cant getaway. My life is just a demo in the game u play..


Söndag

Söndag, den dagen de flesta anser som veckans tråkigaste dag. Jag kan hålla med om det till viss del. Det blir ju vad man gör det till..

Igår va jag med Becca och vi kollade på film. Först en av HP filmerna sen 21.
21 var riktigt bra.. :) vart lite datorspelande oxå och vi la oss runt 04. ^_^
Mycket tankar just nu oxå.. :/

Idag blir det bara till att ta det lugnt.. :)

Som sagt, det är bara hojta till vettu! ;):P
mohaha

Karatefyllans framfart gör mig hel.

Japp det kan man säga. En redig fylla är vad man behöver ibland. Gårdagen var kantad av olika känslor som åkte genom kroppen. lustiga intryck och finurliga tankar. En riktigt bra kväll igår måste jag säga. Segt att dem flesta somnade vid halv nio.. jadu.. :)

Om drömmar: alla människor har så stora drömmar. oftast handlar dem om att få ett bättre liv. om att utvecklas som människa och göra det man vill hela tiden. göra rätt saker. åka runt och se platser i världen. visst, inget fel med det. j'vligt kul. jag har gjort en av mina stora drömmar: se pyramiderna irl och vart på sensation black. jag har funderat lite och kommit fram till att jag har fan inga egentliga drömmar. min största dröm för tillfället är att åka ner till amsterdam ogen i sommar och gå på både sensation white och black. mitt liv är så jävla segt annars. jag har blivit den där "andra" som bara jobbar, kommer hem lagar mat. gör något på eftermiddagen och sen gå och lägger sig. sen upp och jobba igen. vecka in och vecka ut. samma samma. men egentligen? vad är det för fel med det? jag trivs ju, utan speciellt stora drömmar om hur mitt liv ska vara.. shit. jag fattar inte vad jag skriver, och du som läsare kanske missuppfattar eftersom jag har cp tankegångs sätt.. :S


love ya all

APDÄJT:
jubord om 50 min. Sen chill med Becca:)




Jag och min sötapa under en suddig natt på glyttinge camping..

Det står en rosa väska i min hall?

Japp det göre!. >_< jag äger ingen rosa väska. men trots det står det en rosa väska där. jadu.. hahaha slarver.

mitt liv är inte vad det har varit och kommer inte bli som det varit igen, ingenting är sig likt.
ska man skratta eller gråta.


Fyrtal i vitlök, glögg och testa stressförmåga..

..ja så kan man sammanfatta min torsdag så långt som den kommit idag. Stressen på jobbet. Maträtten som står på spisen med 4 olika vitlöksformer iskickat och glöggen som smög sig ner.. :)

nästa steg på min torsdag är att äta sen eventullt städa lite. kanske hinner dinga 30 oxå.

onsdag2

haha, mor vart lite berusad av glöggen tror jag :P hahahaha:) jag har sett henne full EN gång i hela mitt liv och jag minns inte ens hur gammal jag var då.. det var iaf lääääängesen..


Nu blir det lite irl mat sen en irl dusch^^





-----
--

---
--

---             --

when u become so addicted that u think its a part of regular life, thats when u go hardcore..

Onsdag

jahaja. onsdag. mitten av veckan. vad göra?
köpte glögg idag, det ska bli gott. pepparkakor med. mor kommer över och provsmakar nu.. måste köpa prinskorv nån dag. nu ska jag sänka en staropramen.
köpt julklappar idag med. vart kaaaaaaanoooonnn;D


bye!
:)

Måndag

1986: Olof Palme mördas och jag föds den 26:e juni.

1987: Windows 2.0 släpps, det har bland annat den nya funktionen som gör att 2 fönster kan överlappa varandra och jag fyller ett år.

1988: Bakmaskinen blir årets julklapp och jag får en lillebror den 28 juni.

1989: USA:S obemannade rymdstation Voyager anländer till Neptunus och jag och min bror kan snart börja kommunicera med varandra.

1990: Den svesnka lagen om rattonykerhet sänks till 0,2 promille och jag kan cykla.

1991: Galenskaparna och After Shaves revy Grisen i säcken har urpremiär på Lorensbergsteatern i Göteborg och jag fyller en "hel" hand.

1992: Falu koppargruva läggs ner efter närmare 1000års drift och jag börjar bli pirrig inför skolan.

1993:  Val till samernas eget parlament, Sametinget, äger rum för första gången och jag börjar ettan.

1994: Polis ingriper mot Harry Franzén, som, åberopande EU:s monopolförbud, säljer vin i sin ICA-butik i Röstånga, Skåne och jag står på en skateboard för första gången.

1995: Sverige kallar hem sin Nigeriaambassadör i protest mot avrättningar av regimkritiker i Nigeria och jag och mamma badade i Hemlingby svin mycket denna sommar.

1996: Internetpaket är årets julklapp i Sverige och jag fuderar vad internet är för nåt.

1997: Thomas Ravelli spelar sin sista match för IFK Göteborg och jag börjar mellanstadiet.

1998: En valross syns på stranden i Åsa, Halland och jag börjar få hår på snoppen

1999: Världens befolkning passerar sex miljarder och jag blir full för första gången

2000: Världen är i kris eftersom man tror att datorerna inte kommer klara av alla nollor och jag åker polisbil för första gången.

2001: Det första fallet av mjältbrand tillkännages av amerikanska myndigheter och har börjat åka skateboard på riktigt allvar.

2002: Blizzard släpper sitt strategispel Warcraft III Reign of chaos och jag är helt ovetandes om det.

2003: Telia byter namn till TeliaSonera AB och jag träffar en ängel <3

2004: Blizzard har släppt Expansionen The frozen Throne och jag blir slukad av detta jag förlovar även mig <3

2005: Videowebbplatsen YouTube öppnas och jag tar körkort.

2006: Natascha Kampusch lyckas rymma efter att ha varit fången av sin kidnappare i 8 år. Hennes kidnappare begår självmord efter att hon rymt och jag får 4:e iconen med rasen human i the frozen throne.

2007: Domedagsklockan sätts till fem minuter före midnatt och jag köper min första bil, en Bmw 518 av 95ans årsmodell.

2008: Fidel Castro meddelar att han tänker avgå från sin post som Kubas president och jag mister en ängel..... <3

Fotnot: alla händelser på 80-90 talet om mig är inte säkert att det är precis rätt årtal.

:D
CYA!

RSS 2.0