Nu är den här!

Nu är den äntligen här! Efter många timmars funderande hit och dit så finns en ny IMBANEZZ maträtt! JAPP! ni hörde rätt! Hittils har världen skådat imbanezzburgaren och imbanezzpizzan. Men nu finns det en ny spännande maträtt i den alltmer växande imbanezz familjen.

IMBANEZZPASTAN!
Jag har precis ätit upp den och den får 5av5 tabascoflaskor!

Hur gör man då?
Du behöver:
Spaghetti.
Pastasås med chilismak
Sambal oelek
Stekmargarin
Bacon
Vitlökspulver
Cayennepeppar
Tabasco
Svartpeppar
Chiliflingor
Paprikapulver
Vitpeppar
Salt

Gör såhär:
Skär bacon i lagom stora bitar.
Stek dem.
Blanda ALLA kryddor i bacon stekningen så att dem blir alldeles röda. Viktigt att verkligen krydda i detta stadie redan så baconen får suga in all smak verkligen.
Låt steka en stund.
Koka pasta
Häll på tomatsåsen på baconen.
Ha i en omgång till av ALLA kryddor. Vet ej hur mycket man ska ha men det ska vara så mycket att man funderar på om det kommer gå att äta. 
Ta en skopa vatten från det kokande pastavattnet och häll i den kokande tomatsåsen.
Låt tomatsåsen puttra på ettan tills pastan är klar. eller så börjar du koka pastan tidigare så dem är klar samtidigt>_<

Ta inte så mycket pastasås utan den ska mest "fukta" spaghettin.
Drick nåt syrligt till annars blire brutaaaaalt starkt.
YES!

LOOOL

Anonym jag vet vem du är jag och vet vad du menar. och nej jag är inte förrvirrad, är du?
Jag är inte korkad heller för den delen, är du?


.. fredagen gick bra.. grinden var öppen imorse, kanske värt att tänka på. om den är det varje fredag? en vecka kvar tills svaret på den frågan kommer.. segt:( fan.. jaja.. idag verkar det bli en massa skoj?

PROMOTE: krippeochsippe.blogg.se

nu kom precis apan btw :) <3 vi ska mysa hihi

En helt vanlig torsdag

Då var den strax avklarad, en helt vanlig jävla torsdag utan några större bravader. lyckades med en härlig köttfärssås dock :)

Det vart en häääääääääääärlig jävla avslutning på eftermiddagen / kvällen ;):);]:] thihi.

nu till det mest spännande. grinden har inte vart öppen på hela jävla veckan.. !! imorgon är det fredag med nya tag. kanske är den öppen?

who knows?





Söndag

Idag är det söndag. Jag lägntar tills imorgon så får vi se hur grinden är.. hmm..
inatt var det ingen kul natt. vet inte om jag sovit eller vart vaken. :P helt skumt.. vart en sväng ut till garaget idag och tvättade/slipade/borstade/målade bakom fronten.. blir fint nu. :)

Skjut mig

Skjut mig!



angående grinden som är öppen eller stängd när jag cyklar till jobbet. idag kom jag på: tänk om den är halvöppen? kommer jag bli påkörd av en ambulans då? nån som vet hur sånt där funkar?`eller om den är halvstängd? lol wtf.



förlåt, va bara tvungen.. jag vill ha sånt hår igen

tankar kring

fick ett par tankar idag.. situationen var som såhär: jag cyklar hem från jobbet. kommer till ett trafikljus. det kommer bilar så självklart stannar jag. det är rött för bikes. så fort bilarna åker och jag ser att jag kan cykla (still red light) så trampar jag iväg. tjejen som står bredvid som för övrigt bär reflexväst hjälm fungerande ljusanordning och plingklocka står kvar.. då kommer jag till mina "tankar" varför ingriper hon inte? herregud jag begår för fan ett brott.. varför står hon bara där och tittar på medans jag bryter mot lagen? här kom tanke nr2 upp.. hade jag börjat spöa nån istället eller kanske knivhuggit någon så hade hon med all sannolikhet ingripit eller åtminstone ringt polisen..
undrar varför det är skillnad på brott..

ja jag vet du som sitter där och läser. nu tänker du: herregud vilken dumskalle jämför cykla mot rött med att döda folk?

det hör inte till saken, utan ett brott är ett brott i mina ögon..
get wasted, still wasted

btw, dags för er allmänheten att vakna upp för en gångs jävla skull. surfa in på krippeochsippe.blogg.se nu med detsamma. en gång för alla. alla för en
love u guys <3

unztak

jaha, mitten av veckan. vad gör man? inget. varför? vet inte. kommer jag göra nåt? nej. varför inte då? orkar inte. ser du ljuset i tunneln? vilken jävla tunnel? ja men, tunneln. nej jag ser det inte. shit du är blind. nej det är jag inte. det måste du vara. MEN NEJ. jaja. känner du nåt inför framtiden? självklart, jag ska ju snart dricka te. men din dumma jävel ser du inte längre än 15 minuter in i din framtid? nej jag är väl för fan inte synsk. nej det vet jag men du lär väl tex veta vad du ska göra om 30 minuter? nej inte en aning, kanske sova? kanske vara vaken? kanske gå ut. du kan inte gå ut. det är för sent. jaha okej då stannar jag inne. bra. men det här med tunneln då? ser du verkligen inget ljus? jo självklart jag gör men inte som du beskriver nån jävla tunnel ditt fuckup. du är taskig.

så.. haha. cp

2008-10-05

Det är du som gör att jag inte bryter ihop totalt.. Det är du som lyser upp mitt mörker.. Det är du som gör mig glad.. När jag tänker på dig känns allt lättare.. Trots att det är som det är nu så är det dig mina tankar går till..











Hoppas det någon gång kommer lösa sig på ett bra sätt, så hjärtat blir helt igen..
Jag behöver det, mer än någonsin..

TORSDAG!

YEEEES, idag var grinden öppen igen! slapp stanna och tappa värdefulla sekunder.. :) Annars då? jodå? rätt soft dag med skate.. Tänk om allt kunde bli som man ville..

RSS 2.0